Суп з рибними галушками

Сніданок, Обід, Вечеря, Перші страви, Супи

Суп з рибними клецкамі


Суп з рибними галушками - ситне і недороге блюдо, яке зможе приготувати кожен. Рибний бульйон можете приготувати на будь-якої наявної рибі. Щоб супчик вийшов легше - використовуйте хека. Тим, хто любить пожирнее, підійде форель.


Хека дуже добре використовувати, тому що в ньому мало кісток і виймати їх досить просто. У суп можете додати крім кропу, петрушку і зелену цибулю. Зелень тільки поліпшить смак страви. Зберігайте суп в холодильнику не більше двох днів.


Інгредієнти до рецепту:



  • Рибний бульйон:

  • Голова і хребет риби (в рецепті толстолоб) -2 кг

  • Лук-1 велика

  • Часник-1 головка

  • Морква-2 шт.

  • Лавровий лист

  • Перець запашний

  • Перець білий

  • Корінь імбиру або порошок


Готуємо суп з рибними галушками


Помийте цибулю, часник і моркву. Моркву очистіть від шкірки. У велику каструлю закиньте частини риби, цибулю, часник, моркву, лавровий лист, перець духмяний, перець білий і імбир. Якщо використовуєте корінь імбиру, а не порошок гарненько помийте його перед варінням. У каструлю додайте воду, поставте її на плиту, коли рідина закипить, зробіть вогонь трохи менше і варіть бульйон протягом 2 годин. Потім зніміть його з плити, дістаньте рибу на тарілку, а бульйон пропустіть через дрібне сито.


Суп з рибними галушками рецепт


Помийте 3 ст. л. рису під проточною водою. Проціджений бульйон знову відправте на плиту. Коли він закипить, закиньте підготовлений рис. Варіть його на повільному вогні.


Суп з рибними галушками рецепт з фото


Тепер справа дійшла до галушки. М'ясо вареної риби звільніть від кісток.


Суп з рибними галушками рецепт пріготовленія


Додайте до неї пару сирих яєць.


Суп з рибними галушками кулінарний рецепт


Суп з рибними галушками рецепт


Залишилася після приготування бульйону моркву наріжте невеликими кубиками.


Суп з рибними галушками рецепт з фото


В рибу відправте моркву і 40 г просіяного борошна.


Суп з рибними галушками рецепт


Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси.


Суп з рибними галушками куліанрний рецепт


За кілька хвилин до готовності рису, за допомогою чайної ложки набирайте невеликі галушки і додавайте їх у бульйон.


Суп з рибними клецкамі


Лимон сполосніть окропом і наріжте три кружечка. Помийте і поріжте гілочки кропу. Коли рибні галушки почнуть підніматися до верху, додайте кріп і лимон.


Суп з рибними клецкамі


Спробуйте на сіль і всипте її по необхідності. Потім зніміть суп з вогню і можете подавати до столу.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок