Рисовий пудинг з абрикосами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ніжний пудинг з рису зі свіжими абрикосами..
Норма на 4 порції.

Інгредієнти:


  • Відварений рис басматі
    150 гр.

  • Куряче яйце
    2 шт.

  • Молоко згущене з цукром
    150 мл.

  • Крохмаль
    20 гр.

  • Абрикоси
    5 шт.

  • Розпушувач тіста
    1 ч. л.

Приготування:


Крок 1
Відварений рис і яйця змішати разом.
Рисовый пудинг с абрикосами
Крок 2
Влити згущене молоко.
Рисовый пудинг с абрикосами
Крок 3
Додати шматочки абрикос і крохмаль.
Рисовый пудинг с абрикосами
Крок 4
Формочки змастити маслом і обсипати манною крупою.
Розкласти приготовану масу.
Запікати в духовці при 180С 25 хв.
Рисовый пудинг с абрикосами
Готово!
Пригощайтеся !
Рисовый пудинг с абрикосами

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок