Бургер з портобелло, фаршированого ковбасками. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Бургер з гриба портобелло може замінити вам обід або перекус. Ситний, соковитий і смачний. продукти дані з розрахунку на дві порції.

Інгредієнти:


  • Гриби
    2 шт

  • Ковбаса
    50 гр

  • Майонез
    1 ст. л

  • Гірчиця
    1 ст. л

  • Кетчуп
    1 ст. л

  • Сир плавлений
    2 шт

Приготування:


Крок 1
Гриб портобелло відноситься до сімейства печериць, тільки дуже великий і м'ясистий. Він дуже добре замінює м'ясо. одним грибом можна цілком насититися. Насамперед гриб портобело обмазуємо з двох сторін оливковою олією, солимо і обсмажуємо на сковороді -гриль до плоского м'якого стану. нарізаємо ковбаски. Ковбасу можна взяти і копчену, у мене - сосиски. Можна використовувати помідор, а можна взяти кетчуп.
Бургер из портобелло, фаршированного колбасками
Крок 2
Обсмажені з двох сторін гриб викладаємо на обробну дошку і змащуємо майонезом.
Бургер из портобелло, фаршированного колбасками
Крок 3
Тепер зверху викладаємо трохи гірчиці.
Бургер из портобелло, фаршированного колбасками
Крок 4
Наступний шар - ковбаски.
Бургер из портобелло, фаршированного колбасками
Крок 5
Тепер кладемо або шматочок помідора, або просто поливаємо кетчупом і додаємо трохи зелені.
Бургер из портобелло, фаршированного колбасками
Крок 6
Зверху бургер накриваємо пластиною бутербродного плавленого сиру.
Бургер из портобелло, фаршированного колбасками
Готово!
Відправляємо наш бургер в розігріту до 180 Г с духовку на 10 - 12 хвилин. Їсти бургер слід гарячим. Приємного апетиту!
P. S.: начинку для такого бургера можна зробити будь-яку, головне, щоб був гриб портобелло.
Бургер из портобелло, фаршированного колбасками

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок