Пряний оцет. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ароматний оцет додасть особливої пікантності овочевим салатам, стравам з м'яса і риби.
Можна додавати в борщ, маринади і заправки.

Інгредієнти:


  • Оцет столовий 9%
    250 мл

  • Часник
    2 зуб.

  • Лавровий лист
    1 шт.

  • Чорний перець горошком
    4 шт.

  • Перець духмяний горошком
    3 шт.

  • Гвоздика
    2 шт.

  • Базилік, орегано сушений
    з 1 трісок.

  • Перець болгарський
    1 шматочок

Приготування:


Крок 1
В скляну пляшку з герметичною кришкою додаємо сухі інгредієнти. Часник попередньо поріжте великими часточками. Болгарського перцю досить 1-2 півкільця, тонко нарізаного.
Пряный уксус
Крок 2
Залийте все оцтом. Закрийте кришкою і залиште настоюватися 10 днів. Пляшку періодично струшуйте.
Пряный уксус
Готово!
Через 10 днів ароматний оцет можна використовувати для приготування страв.
Попередньо оцет можна процідити через марлю і перелити в чисту пляшку.
Пряный уксус

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок