М'ясний рулет "Тріо". Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачний, ароматний рулет з трьох видів м'яса і зелені.

Інгредієнти:


  • Внутрішнє філе свинини
    1 шт

  • Внутрішнє філе або вирізка яловичини
    1 шт

  • Велика куряча грудка
    1 шт

  • Петрушка
    невеликий пучок

  • Базилік
    невеликий пучок

  • Шпинат
    пучок

  • Маринований солодкий перець
    3-4 шт

  • Морська сіль

  • Суміш перців

Приготування:


Для м'ясного рулету надріжте вздовж внутрішнє філе свинини і добре відбийте, як на відбивні. Посоліть і поперчіть.
Мясной рулет "Трио"
Таким же чином вчините з яловичиною (правда тут знадобиться чоловіча сила або велике терпіння:))
Мясной рулет "Трио"
Обріжте м'ясо з курячої грудки. Вийшло філе також відбийте, посоліть і поперчіть.
Мясной рулет "Трио"
Дрібно наріжте зелень петрушки і базиліка (за бажанням можна додати трохи кінзи).
Мясной рулет "Трио"
Першим шаром викладіть філе свинини, посипте нарізаною зеленню.
Мясной рулет "Трио"
Зверху покладіть другим шаром філе яловичини. На нього викладіть шар шпинату.
Мясной рулет "Трио"
Третім шаром викладіть куряче філе. На нього по центру укладіть маринований солодкий перець.
Мясной рулет "Трио"
М'ясо щільно скрутіть в рулет, і обв'яжіть міцною ниткою.
Мясной рулет "Трио"
Рулет щільно загорніть у фольгу. Готуйте в попередньо нагрітій до 200 С духовці приблизно 2-2,5 години. Готовий рулет охолодіть, видаліть нитки і наріжте порційними шматочками.
Мясной рулет "Трио"
Всім приємного апетиту!
Мясной рулет "Трио"

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок