Рулет зі свинини. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Приготувавши такий рулет до особливого урочистого випадку ви не тільки прикрасите стіл яскравим стравою, а й подаруйте гостям нові смакові відчуття. Так як свинина з сирно-фісташкової начинкою, це просто свято смаку!

Інгредієнти:


  • Фісташки
    250 г

  • Сир російський
    100 г

  • Оливкова олія
    50 мл

  • Шпинат
    50 г

  • Часник часточки
    2 шт.

  • Свиняча корейка
    1000 м

Приготування:


Рулет из свинины

Очистіть фісташки або візьміть вже очищені. Вага в інгредієнтах вказаний для неочищених горіхів.

Рулет из свинины

Фісташки покладіть в блендер, додайте листя свіжого шпинату.

Рулет из свинины

Додайте нарізаний шматочками сир і часник.

Рулет из свинины

Подрібніть в блендері до пастоподібного стану, додаючи потроху оливкова олія.

Рулет из свинины

З цільного шматка м'ясі зріжте зайвий жир, потім розріжте його вздовж по вузькій стороні, не дорізуючи до кінця приблизно на 1 див Розгорніть шматок і надріжте його зсередини від центру, також не дорізуючи її до кінця. Одержаний в результаті великий плоский шматок трохи відбийте, щоб він став рівніше.

Рулет из свинины

На м'ясо викладіть отриману начинку.

Рулет из свинины

Розрівняйте її по всій площі шматка.

Рулет из свинины

Скрутіть м'ясо у вигляді рулету і обв'яжіть його товстої бавовняної ниткою. Покладіть у відповідну форму для запікання (не дуже великий), накрийте фольгою і поставте в розігріту духовку.

Рулет из свинины

Запікайте 40-45 хвилин при температурі 190 градусів, потім відкрити фольгу і дайте м'ясу підрум'янитися 5-10 хвилин.


При подачі зніміть нитку і наріжте м'ясо на шматки товщиною 1,5-2 див.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок