Бісквітний рулет з яблуками. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачний, що тане в роті бісквітний рулетик.

Інгредієнти:


  • Борошно біла
    70 г

  • Яйця
    4 шт

  • Цукрова пудра
    80 г

  • Яблука *кисло-солодкі ) або пюре
    3 шт або 500 г

  • Цукор (для начинки)
    50 г

  • Масло вершкове
    40 г

  • Ванільний цукор
    1 пакетик

Приготування:


Крок 1
Яйця збивати 10 хвилин з цукром і ваніліном або ванільним цукром в густу піну.
Бисквитный рулет с яблоками
Крок 2
Просіяти зверху борошно. Злегка перемішати методом складання.
Бисквитный рулет с яблоками
Крок 3
Деко заздалегідь застелити пекарської папером і змастити її олією. Вилити тісто і розрівняти.
Бисквитный рулет с яблоками
Крок 4
Поставити деко в розігріту до 180 градусів духовку. Випекти. Випікається дуже швидко, буквально 8-12 хвилин
Бисквитный рулет с яблоками
Крок 5
Готовий корж викласти на чистий рушник. Перевернути, узявшись за краї паперу. Потім папір акуратно відокремити від коржа і видалити. Корж негайно згорнути в рулет разом з рушником і залишити так до повного охолодження.
Бисквитный рулет с яблоками
Крок 6
Після закінчення часу акуратно розгорнути рушник. На корж рівномірно викласти начинку, зверху посипати обсмаженими і подрібненими горіхами. Знову загорнути рулет, на цей раз вже без рушника.
Бисквитный рулет с яблоками
Готово!
Дати рулету полежати якийсь час, щоб він просочився.
Тим часом розтопити трохи гіркого шоколаду, і нанести на рулет візерунок. Видавити трохи лимонного соку і розтерти його, додаючи цукрову пудру, поки не вийде глазур і нанести поверх шоколаду. Втім, можна просто посипати рулет цукровою пудрою. Прикрасити рулет листочками м'яти або меліси. Нарізати на шматочки і подавати до чаю.
Приємного апетиту!=)
Бисквитный рулет с яблоками

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок