Курячий рулет з каррі, сиром і грибами, загорнутий у виноградне листя. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Дуже смачний рулет. Щільний і ароматний. Дуже легкий у нарізуванні з незвичайним смаком.
Спробуйте приготувати.
Його дуже добре подати до столу як основне блюдо і як частина м'ясної нарізки.

Інгредієнти:


  • Куряче філе
    2 шт.

  • Виноградні листя
    20 шт.

  • Сир твердий
    100 гр.

  • Молоко
    1 склянка

  • Каррі
    1 ч. ложка

  • Печериці свіжі
    6 шт.

  • Олія рослинна
    за смаком

Приготування:


Крок 1
М'ясо куряче відокремити від кістки. Нарізати на невеликі шматочки. Перебити блендером в фарш. М'ясо буде тугим. Додайте в гущавину до м'яса трохи молока. Соковитість курки у всіх різна. У мене пішло пів склянки молока. Може вам знадобиться більше. М'ясний фарш не повинен бути надто щільним, але і не дуже рідким. Додайте сіль, каррі, інші спеції за вашим смаком.
Куриный рулет с карри, сыром и грибами, завернутый в виноградные листья
Крок 2
На дошці, покритій харчовою плівкою викладіть листя винограду. Якщо використовуєте свіжі листя винограду, їх слід обробити (видалити хвостики, обшпарити окропом, з товстим прожилкам пройтися дерев'яним молоточком). Я використовую заморожені. Вони вже оброблені. Їх слід розморозити при кімнатній температурі. Пройтися молоточком по прожилкам і використовувати за призначенням.
Отже, на харчову плівку викладаємо листя з невеликим нахлестом один на одного.
Куриный рулет с карри, сыром и грибами, завернутый в виноградные листья
Крок 3
Зверху на листя викласти фарш і розрівняти.
Куриный рулет с карри, сыром и грибами, завернутый в виноградные листья
Крок 4
На сковороді з рослинним маслом обсмажити печериці. Обсмажені гриби викласти на фарш. Зверху натерти твердий сир.
Куриный рулет с карри, сыром и грибами, завернутый в виноградные листья
Крок 5
Згорнути рулетом, допомагаючи собі плівкою. Шов повинен бути внизу.Рулет викладіть на фольгу, змащену рослинним маслом.
Куриный рулет с карри, сыром и грибами, завернутый в виноградные листья
Готово!
Запечіть в духовці при 180 градусах до готовності. На це піде 15-20 хвилин.
Дати охолонути. Нарізати і подати до столу.
Куриный рулет с карри, сыром и грибами, завернутый в виноградные листья

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок