Дріжджові вівсяні оладки. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Дуже пишні вівсяні оладки-млинці, прекрасне доповнення до чаю або кави. Вони виходять товстенькі, дуже м'які і приємні на смак. Про таких оладушках кажуть – « як пух»!

Інгредієнти:


  • Борошно
    150 гр.

  • Пластівці вівсяні
    50 гр.

  • Молоко
    350 мл

  • Цукор
    2 ст. л.

  • Дріжджі пресовані
    8 гр

  • Яйце куряче
    1 шт.

  • Олія рослинна
    2 ст. л.

Приготування:


Крок 1
Наливаємо в миску тепле молоко, додаємо дріжджі.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 2
Додаємо до нього куряче яйце і цукор.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 3
Розмішуємо все віночком. Після цього додаємо раскрошенные дріжджі.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 4
Вівсяні пластівці швидкого приготування пробиваємо блендером.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 5
Додаємо їх у молочно-яєчну суміш.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 6
Всипаємо борошно пшеничне. Розмішуємо.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 7
Тісто ставимо в тепле місце на 1 годину.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 8
Через годину тісто помітно підніметься, стане пишним і ніжним.
Додаємо до нього рослинне масло і акуратно перемішуємо.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 9
Смажимо оладки-млинці на сковороді, періодично змащуючи її шматочком сала. Наливаємо приблизно половину ополоника. Печемо до рум'яного кольору.
Дрожжевые овсяные оладьи
Крок 10
Потім перевертаємо і смажимо з іншого боку.
Дрожжевые овсяные оладьи
Готово!
Готові вівсяні млинці складаємо на тарілку. Приємного апетиту!
Дрожжевые овсяные оладьи

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок