Рулет з маком. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Класичний рулет з маком - проста домашня здоба, але завжди відмінний результат.

Інгредієнти:


  • Молоко
    1 склянка

  • Дріжджі сухі
    10 р.

  • Цукор
    4-5 ст. л.

  • Ванільний цукор
    10 р.

  • Сіль
    0,5 ч. л.

  • Масло вершкове
    50 р.

  • Яйце
    1 шт.

  • Борошно
    3 склянки

  • Мак
    100 р.

Приготування:


Крок 1
Дріжджі розводимо в теплому молоці. Додаємо сіль, цукор, ванільний цукор, яйце і розтоплене вершкове масло. У просіяне борошно поступово вводимо рідку частину тесту. Замішуємо м'яке, еластичне, не липнущее до рук тісто. Ставимо в тепле місце на 1-1,5 години. Коли тісто збільшиться в об'ємі, приступаємо до оброблення. Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить два рулету.
Рулет с маком
Крок 2
Розкачуємо лист і викладаємо начинку. Для начинки мак варимо 10 хвилин у воді. Потім воду зливаємо і з допомогою ступки або кавомолки розтираємо його з цукром, який кладемо за смаком.
Рулет с маком
Крок 3
Згортаємо рулет. Змащуємо жовтком і даємо постояти хвилин 20-25. Потім відправляємо в духовку, розігріту до 170-180 градусів. Печемо до готовності.
Рулет с маком
Крок 4
Отримуємо ось такий рулет.
Рулет с маком
Готово!
Охолоджуємо і нарізаємо.
Рулет с маком

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок