Рулет асорті на сирному тісті. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Простий, швидкий рецепт приготування рулетів. Тісто універсальний, підходить для будь-якого виду випічки, а також солодкої і не солодкою.

Інгредієнти:


  • Сир
    200 р.

  • Яйце
    1 шт.

  • Рослинна олія без запаху
    100 р.

  • Цукор
    100 г в тісто 2 ст. л. начинку

  • Борошно
    300 р.

  • Сода (погасити лім. соком)
    1 ч. л.

  • Горіхи волоські
    70 р.

  • Мак
    70 р.

  • Молоко
    2 ст. л.

  • Кориця мелена
    1 ч. л.

Приготування:


У сир кладемо яйце, цукор, соду і рослинне масло. Добре заважаємо, поступово додаємо просіяне борошно. Дістаємо тісто. М'яке, еластичне, не липнущее до рук. Відправляємо його на 1 годину в холодильник. Можна і довше, але не менше години.

Рулет ассорти на творожном тесте


Ділимо тісто на дві частини і розкочуємо. Кладемо горіхову начинку. Для цього горіхи подрібнюємо в крихту, додаємо цукор( одну столову ложку), 2 ст. л. молока і корицю. Цукор можна замінити медом.

Рулет ассорти на творожном тесте

Другий рулет з маком. Мак варимо у воді хвилин 10. Воду зливаємо, а мак з цукром перемелюємо в ступці або кавомолці.

Рулет ассорти на творожном тесте


Звертаємо рулети.

Рулет ассорти на творожном тесте


Кожен рулет розрізаємо вздовж і переплітаємо , як на знімку.
Розрізаємо.
Рулет ассорти на творожном тесте

Переплітаємо.

Рулет ассорти на творожном тесте


Ставимо в духовку і випікаємо 40-45 хвилин при температурі 175-180 градусів.

Рулет ассорти на творожном тесте

І такий рулет.


Рулет ассорти на творожном тесте
У розрізі.

Рулет ассорти на творожном тесте


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок