Капуста, квашена з овочами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Капусту кожна господиня квасить по своєму, з овочами вона виходить дуже цікавою, що вбрала в себе їх смак. Та й квашені помідори, орурцы і червоний перець теж дуже смачно.


Інгредієнти:


  • Білокачанна капуста
    1кг

  • Мморковь
    2 кг

  • Гіркий перець
    1 стручок

  • Помідори
    1кг

  • Огірки
    1кг

  • Солодкий перець
    1кг

  • Зелена цибуля
    500г

  • Сіль
    6 ст. л.

Приготування:


Для приготування капусти, квашеної з овочами, капусту помийте, почистіть, видаліть качан, нашаткуйте капусту соломкою.
Моркву потріть на крупній тертці. Великі помідори і огірки розріжте навпіл, невеликі - покладіть цілими.
Солодкий перець очистіть від насіння, розрізати навпіл.
У гіркого перцю видаліть насіння.
Зелений лук поріжте шматочками завдовжки 2-3 див. Додайте сіль.
Овочі перемішайте, покладіть в емальований посуд, зверху покладіть гніт.
Залиште овочі на тиждень при кімнатній температурі, періодично протикаючи дерев'яною паличкою.
Коли капуста з овочами просолится, поставте капусту в холодне місце.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок