Баклажани тушковані з перцем. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Баклажани тушковані з перцем і помідорами відмінно поєднуються. В це блюдо додаються сухарики, вони надають страві більш цікавий, хрусткий смак. Бажано страву подавати в гарячому вигляді.

Інгредієнти:


  • Баклажан
    1шт.

  • Перець болгарський
    2шт.

  • Помідори черрі
    10шт.

  • Цибуля ріпчаста
    1шт.

  • Часник
    2зуб.

  • Сухарики
    10шт.

  • Майонез
    1ст.л

  • Сіль
    за смаком

  • Перець чорний
    за смаком

  • Олія рослинна
    для смаження

Приготування:


Крок 1
Баклажан помити і нарізати на шматочки.
Баклажаны тушенные с перцем
Крок 2
Перець нарізати на невеликі шматочки.
Баклажаны тушенные с перцем
Крок 3
Цибулю наріжте на шматочки. Помідори помити.
Баклажаны тушенные с перцем
Крок 4
На розпечену сковороду з рослинним маслом, викладіть всі овочі, приправимо їх сіллю, чорним меленим перцем і видавленим часником.Смажте на великому вогні до готовності овочів, іноді помішуйте. В кінці приготування додайте майонез перемішайте і зніміть з вогню.
Баклажаны тушенные с перцем
Крок 5
Білий хліб нарізати на шматочки, посипати їх сіллю. Викладіть хліб на сковороду з рослинним масло і обсмажте його.
Баклажаны тушенные с перцем
Готово!
Викладіть овочі на блюдо і посипте зверху сухарями і натертим сиром.
Баклажаны тушенные с перцем

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок