Домашні пельмені

Другі страви, Страви з м'яса

Домашні пельмені
Борошно пшеничне380 гСіль0,5 ч. л.
Яйце куряче1 шт.Вода50 мол
Молоко коров'яче130 молСоняшникове масло рафіноване2 ст. л.
Свинина300 гЛук ріпчастий1 шт.
Сіль по смаковіПерець чорний мелений по смакові
Борошно пшеничне0,5 ст. л.

Опис рецепта - Домашні пельмені:

Домашні пельмені, соковиті, ароматні, смачні, з маслечком або сметаною, люблять усі Цей удалий рецепт пельменів я особливо рекомендую побрати на замітку молодим хазяєчкам- спробувавши приготувати пельмені по ньому хоча б раз, ви вже не станете шукати альтернативні рецепти, відмовитеся від покупки напівфабрикатів, а домочадці по гідності оцінять ваші старання Тісто для пельменів на молоці превосходно- пельмені формуються легко, краї не розклеюються під час варіння й м'ясне сік не випливає. Фарш зі свинини з луком- класичний фарш для пельменів. Із запропонованого в рецепті кількості інгредієнтів виходить приблизно 40 штук стандартного розміру пельменів.


Крок 1:



Домашні пельмені - готування

Для готування пельменів нам знадобляться наступні інгредієнти: борошно пшеничне, вода, молоко, масло соняшникове рафіноване, куряче яйце, свинина, ріпчастий лук, сіль, чорний мелений перець.


Крок 2:



Домашні пельмені - готування
Борошно пшеничне380 г
Сіль0,5 ч. л.
Яйце куряче1 шт.
Вода50 мол
Молоко коров'яче130 мол

Спочатку приготуємо тісто для пельменів. Тісто на молоці з рослинною олією виходить пластичним, з ним дуже добре працювати, тому рекомендую спробувати приготувати пельмені саме з тіста по цьому рецепту.
Отже, у глибоку миску просіваємо борошно, робимо зверху поглиблення, у яке розбиваємо куряче яйце й всипаємо сіль, потім поступово вливаємо воду з молоком і замішуємо однорідне тісто. Збираємо тісто в кулю, зверху робимо поглиблення.


Крок 3:



Домашні пельмені - готування
Соняшникове масло рафіноване2 ст. л.

У поглиблення вливаємо соняшникове рафіноване масло.


Крок 4:



Домашні пельмені - готування

Вмішуємо масло в тісто, знову формуємо з тіста куля й залишаємо його хвилин на 40 відпочити, накривши миску чистим кухонним рушником.


Крок 5:



Домашні пельмені - готування
Свинина300 г
Лук ріпчастий1 шт.

Поки тісто для пельменів настоюється, приготуємо начинку. М'якоть свинини нарізаємо невеликими шматочками. Ріпчастий лук чистимо, розріжемо на кілька частин.


Крок 6:



Домашні пельмені - готування

Пропускаємо м'ясо й лук через м'ясорубку.


Крок 7:



Домашні пельмені - готування
Сіль по смакові
Перець чорний мелений по смакові

У фарш всипаємо сіль і чорний мелений перець.


Крок 8:



Домашні пельмені - готування

Перемішуємо фарш для пельменів до однорідного стану.


Крок 9:



Домашні пельмені - готування
Борошно пшеничне0,5 ст. л.

, Що Вистоялося тісто злегка обминаємо на подпыленной борошном робочої поверхні й розгортаємо. Склянкою або вилученням вирізуємо з тіста кружечки- заготовки для пельменів.


Крок 10:



Домашні пельмені - готування

На кожний такий кружечок тіста викладаємо м'ясну начинку (приблизно по 1 ч.л. фаршу на 1 пельмень).


Крок 11:



Домашні пельмені - готування

Формуємо пельмені звичним образом, щільно притискаючи краю й скріплюючи кінці виробів.


Крок 12:



Домашні пельмені - готування

Із запропонованого в рецепті кількості інгредієнтів виходить 40 пельменів.


Крок 13:



Домашні пельмені - готування

Пельмені варимо в підсоленому окропі 15 хвилин після закипання.


Крок 14:



Домашні пельмені - готування

Якщо ви прагнете заготовити пельмені взапас, те викладете їх в один ряд на подпыленную борошном поверхню й заморозьте в морозильній камері, а після перекладете в пакет.


Крок 15:



Домашні пельмені - готування

Готові пельмені подавайте до стола в гарячому виді з вершковим маслом, сметаною або з іншим заправленням по вашому смакові.


Крок 16:



Домашні пельмені - готування

Домашні пельмені, приготовлені по цьому рецепту, гарантовано вас сподобаються- начинка соковита, тісто м'яке й смачне
Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок