Гречано-м'ясні тефтелі у вершковому соусі. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Гречано-м'ясні тефтелі в вершковому соусі відмінно підходять для вечері, ця страва може бути як самостійне або з гарніром.

Інгредієнти:


  • Свинячий фарш
    500г

  • Гречка
    70г

  • Сіль,чорний перець
    за смаком

  • Яйце
    1шт

  • Вода
    400мл

  • Сметана
    6ст.л

  • Борошно
    3ст.л

  • Морква
    1шт

Приготування:


Крок 1
Гречку відварити в підсоленій воді.
Гречнево-мясные тефтели в сливочном соусе
Крок 2
У мисці змішайте гречку, фарш, яйце, сіль, чорний перець і натерту на дрібній тертці моркву, перемішайте.
Гречнево-мясные тефтели в сливочном соусе
Крок 3
Зліпити кульки, якщо фарш вийде дуже вологим, то додайте 2 ст. л борошна.
Гречнево-мясные тефтели в сливочном соусе
Крок 4
Цибулю наріжте, посоліть і обсмажте до готовності.
Гречнево-мясные тефтели в сливочном соусе
Крок 5
У миску налийте воду, додайте сметану, сіль, чорний перець і збийте віночком до однорідності.
Гречнево-мясные тефтели в сливочном соусе
Крок 6
У глибоку сковороду, де смажився лук влийте нашу вершково-борошняну суміш і викладіть гречані тефтелі. Накрийте кришкою і варіть на середньому вогні хвилин 15.
Гречнево-мясные тефтели в сливочном соусе
Готово!
Перед подачею посипте кропом. Приємного апетиту!
Гречнево-мясные тефтели в сливочном соусе

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок