Мойва смажена зі спеціями. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


У моїй родині є свій раціон на тиждень. І кожен четвер, ще від моїх батьків у нас рибний. В цей день ми не вживаємо м'яса, а тільки рибу і пісні страви. Так як у Нас в родині є маленькі діти, я вважаю, це дуже правильно. Адже їх підростаючому організму дуже потрібні такі мікроелементи, як фтор і фосфор. Не завжди, я знаю, що діти люблять вживати рибу. Щоб уникнути таких проблем з нашими дітьми, ми садили їх за наш стіл з 6 місяців, і діти звикли до визначену графіком страв на тиждень. Так що рибку ми лопаємо з задоволенням всією родиною.

Інгредієнти:


  • Риба мойва
    1 кг

  • Борошно пшеничне вищого сорту
    100 г

  • Приправа для риби
    за смаком

  • Кухонна сіль
    за смаком

  • Соняшникова олія
    100 мл

Приготування:


Крок 1
Для приготування такої пікантної, трохи не дитячої риби Вам знадобляться такі інгредієнти: мойва, спеції для риби", або я часто використовую приправу італійські трави, борошно, сіль, соняшникова олія для обсмажування.
Мойва жареная со специями
Крок 2
Мойву ретельно промийте під проточною водою.
Мойва жареная со специями
Крок 3
Підготуйте дошку або я використовую чисті аркуші паперу. Висипаємо на них борошно, додаємо сіль і спеції добре перемішати до однорідності.
Мойва жареная со специями
Крок 4
Обваляти окремо кожну мойву акуратно в підготовленій борошні. Мойва повинна повністю покритися борошном, без пробілів.
Мойва жареная со специями
Крок 5
Сковороду поставити на плиту, розігріти додати 50 мл соняшникової олії, дуже акуратно викласти рибу на сковорідку.
Мойва жареная со специями
Крок 6
Обсмажувати рибу з двох сторін на слабкому вогні, підливаючи по трохи соняшникової олії до появи золотистої скоринки.
Мойва жареная со специями
Готово!
Готову рибу акуратно викласти на тарілку, подавати до столу гарячою. Приємного Вам апетиту!
Мойва жареная со специями

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок