Пиріг з капустою

Випічка

Пиріг з капустою
Вершкове масло150 гСіль15 г
Цукор-Пісок60 гБорошно пшеничне600 г
Дріжджі сухі швидкодіючі10 гКапуста белокочанная1000 г
Лук ріпчастий50 гЯйце куряче1 шт.

Опис рецепта - Пірог з капустою:

У цьому пирозі з капустою дуже м'яке й смачне тісто, яке, до того ж дуже легко готується. Якщо вам подобаються домашні пироги, раджу побрати на замітку.


Крок 1:



Пиріг з капустою - готування
Вершкове масло100 г
Сіль10 г
Цукор-Пісок60 г

У більшу миску покласти масло й додати 300 мол теплої води, щоб масло стануло. Додати сіль і цукор.


Крок 2:



Пиріг з капустою - готування
Борошно пшеничне600 г
Дріжджі сухі швидкодіючі10 г

Просіяти в цю же миску борошно й додати дріжджі.


Крок 3:



Пиріг з капустою - готування

Замісити м'яке пластичне тісто й поставити в тепле місце для підйому.


Крок 4:



Пиріг з капустою - готування

Тісто повинне збільшитися вдвічі, після цього його потрібно обім'яти, випустити з нього повітря й можна готовити.


Крок 5:



Пиріг з капустою - готування
Капуста белокочанная1000 г

Капусту для начинки потрібно тонко нарізати.


Крок 6:



Пиріг з капустою - готування
Сіль5 г
Вершкове масло50 г
Лук ріпчастий50 г

Посолити й злегка згасити у вершковому маслі разом з тонко нарізаним ріпчастим луком до м'якості, але так, щоб вона не стала коричневою.


Крок 7:



Пиріг з капустою - готування

Тісто розділити на дві частини, одна з яких ледве більше. Більшу частину розкотити на листі.


Крок 8:



Пиріг з капустою - готування
Яйце куряче1 шт.

Розподілити начинку й накрити другою розкатаною частиною тіста. Добре защипати краї й змазати пиріг яйцем.


Крок 9:



Пиріг з капустою - готування

Пекти в розігрітій духовці при 180 градусах приблизно півгодини.


Фото надані: http://www.foodclub.ru

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок