Хрусткі рибні палички з пармезаном

Вечеря, Другі страви, Страви з риби

Хрусткі рибні палички з пармезаном
Лимон0,5 ст.Молоко коров'яче знежирене ( молочний відвійки)2 ст.
Филе білої риби500 гПармезан1 ст.
Орегано1 ст. л.Часниковий порошок1 ст. л.
Сухарі панірувальні1 ст.Маслинове масло1 ст. л.
Сіль по смаковіПерець чорний мелений по смакові

Опис рецепта - Хрусткі рибні палички з пармезаном:

Домашні рибні палички - хрусткі зовні й ніжні усередині. Ви самі робите сколотини, панірування, вибираєте спеції, так що можете бути впевнені, що це корисне й смачне блюдо. Спікається в духовці.


Крок 1:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування

Розігрійте духовку до 250 градусів.


Крок 2:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування
Лимон0,5 ст.

Вичавте сік половинки лимона.


Крок 3:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування
Молоко коров'яче знежирене ( молочний відвійки)2 ст.

Змішайте молоко й лимонний сік. Залишіть на 15 хвилин.


Крок 4:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування
Филе білої риби500 г

Порежьте філе риби (пікша, тріска або палтус) однаковими шматочками.


Крок 5:

Покладете рибу в молоко й залишіть на 20-30 хвилин.


Крок 6:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування

Потріть лимон. У вас повинне вийти 1,5 чайних ложки цедри.


Крок 7:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування
Пармезан1 ст.

Потріть на дрібній тертці пармезан.


Крок 8:




Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування
Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування
Орегано1 ст. л.
Часниковий порошок1 ст. л.
Сухарі панірувальні1 ст.

Змішайте все з ореганом і часниковим порошком. Додайте панірувальні сухарі.


Крок 9:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування

Розподілите отриману суміш по всіх шматочках філе, вдавлюючи панірування руками.


Крок 10:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування
Маслинове масло1 ст. л.
Сіль по смакові
Перець чорний мелений по смакові

Викладете на лист і полийте трохи маслиновим маслом. Додайте сіль і перець.


Крок 11:



Хрусткі рибні палички з пармезаном - готування

Запікайте в духовці близько 12 хвилин.


Приємного апетиту


Джерело:

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок