Хек в подвійній паніровці. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Хек - смачна нежирна рибка з щільним білим м'ясом і невеликою кількістю кісток, за цим рецептом він виходить з апетитною хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:


  • Риба хек
    1 шт

  • Куряче яйце
    1 шт

  • Панірувальні сухарі
    2 ст. ложки

  • Соняшникова олія (для смаження)
    2 ст. ложки

  • Сіль
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Звичайно, таким же способом можна приготувати і інші види риби, тільки, бажано, не кістляві. Отже, рибу потрошимо (при необхідності), вичищаємо черевце від чорної плівки, відрізаємо плавники, чистимо, добре промиваємо.
Хек в двойной панировке
Крок 2
Відокремлюємо філе риби від хребта. Трохи підсолюємо з обох сторін.
Хек в двойной панировке
Крок 3
Розбиваємо яйце в невелику тарілку і розмішуємо виделкою.
Хек в двойной панировке
Крок 4
Панірувальні сухарі висипаємо в плоску тарілку. Філе розрізаємо на порційні шматки і обвалюють у панірувальних сухарях.
Хек в двойной панировке
Крок 5
Потім шматки риби в сухарях мачає в яйце і після цього ще раз обвалюють у панірувальних сухарях.
Хек в двойной панировке
Крок 6
Викладаємо рибу на розігріту сковороду з соняшниковою олією.
Хек в двойной панировке
Готово!
І смажимо з обох боків на середньому вогні 3-5 хвилин (до рум'яної скоринки). Подаємо в гарячому вигляді.
Хек в двойной панировке

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок