Соковиті м'ясні кульки

Страви з м'яса

Соковиті м'ясні кульки
Молоко коров'яче150 молХліб білий нарізаний120 г
Свинина700 гЯйце куряче1 шт.
Сіль0,5 ч. л.Перець чорний мелений2 трісок
Лук ріпчастий1 шт.Соняшникове масло рафіноване150 мол

Опис рецепта - Соковиті м'ясні кульки:

Ізюминкою цього м'ясного блюда є те, що у свинячий фарш ми додаємо обсмажений ріпчастий лук На гарнір ідеально підійде рис або картопля


Крок 1:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Для готування м'ясних кульок нам знадобиться свинина, білий хліб, ріпчастий лук, молоко, сіль, чорний мелений перець і соняшникове рафіноване масло.


Крок 2:



Соковиті м'ясні кульки - готування
Молоко коров'яче150 мол
Хліб білий нарізаний120 г

Білий хліб нарізаємо невеликими шматочками й заливаємо молоком.


Крок 3:



Соковиті м'ясні кульки - готування
Свинина700 г

М'якоть свинини нарізаємо невеликими кубиками.


Крок 4:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Пропускаємо свинину через великі ґрати м'ясорубки.


Крок 5:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Також пропускаємо через великі ґрати м'ясорубки замочений білий хліб.


Крок 6:



Соковиті м'ясні кульки - готування
Яйце куряче1 шт.
Сіль0,5 ч. л.
Перець чорний мелений2 трісок

Убиваємо у фарш яйце, додаємо сіль і чорний мелений перець.


Крок 7:



Соковиті м'ясні кульки - готування
Лук ріпчастий1 шт.

Ріпчастий лук чистимо й подрібнюємо.


Крок 8:



Соковиті м'ясні кульки - готування
Соняшникове масло рафіноване50 мол

Обсмажуємо лук до золотавого кольору на соняшниковому рафінованому маслі.


Крок 9:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Перекладаємо остиглий лук зі сковороди у фарш.


Крок 10:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Вимішуємо фарш до однорідної консистенції. Накриваємо миску з фаршем харчовою плівкою й ставимо в холодильник мінімум на 30 хвилин.


Крок 11:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Через 30 хвилин фарш дістаємо й вологими руками формуємо кульки розміром ледве більше, ніж волоський горіх. Надаємо м'ясним кулькам злегка приплющену форму. Панировать кульки перед обжаркой ні в чому не потрібно


Крок 12:



Соковиті м'ясні кульки - готування
Соняшникове масло рафіноване100 мол

Обсмажуємо м'ясні кульки на соняшниковому рафінованому маслі спочатку з однієї сторони.


Крок 13:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Коли м'ясні кульки стануть золотавими- перевертаємо їх на іншу сторону й також обсмажуємо до апетитної скоринки.


Крок 14:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Подаємо соковиті м'ясні кульки в гарячому виді на обід. На гарнір приготуйте рис або картопляне пюре.


Крок 15:



Соковиті м'ясні кульки - готування

Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок