Риба з моцарелою у виноградних листках. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


У листі винограду можна готувати долму не тільки з м'ясом. Тому підтвердження - дуже смачне блюдо - риба з моцарелою у виноградних листках. Таким блюдом ви обов'язково здивуйте своїх гостей - смачно, незвично і дуже ароматно!

Інгредієнти:


  • Філе будь-якої риби
    300 г

  • Листя винограду (мариновані)
    35-40 шт

  • Перець лимонний сіль
    за смаком

  • Моцарелла
    150 г

  • Часник
    4 зуб.

  • Олія оливкова
    5 ст. л.

  • Сік половини лимона

  • Мед
    1 ч. л.

  • Вода
    100 мл

Приготування:


Крок 1
Філе риби порізати невеликими шматочками, посипати лимонним перцем, трішки посолити. Часник пропустити через прес, додати до нього оливкову олію, трохи солі, сік лимона і мед, перемішати. Обмазати невеликою кількістю цієї суміші шматочки риби і залишити на 15 хвилин.
Рыба с моцареллой в виноградных листьях
Крок 2
Виноградні листя віджати від маринаду, викласти в довжину 3-4 листочка. На перший, нижній листочок, помістити шматочок риби. На рибу - 2 невеликі кульки моцарелли (трохи притиснути).
Рыба с моцареллой в виноградных листьях
Крок 3
Загорнути рибу в листя, як долму.
Рыба с моцареллой в виноградных листьях
Крок 4
Невелику прямокутну форму для запікання застелити виноградним листям і викласти всю підготовлену рибку в листі. Зверху залити залишилася часниковою сумішшю і влити трохи води. Запікати чудову рибу в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25-30 хвилин, після чого відразу ж подати до столу.
Рыба с моцареллой в виноградных листьях
Готово!
Приємного апетиту!
Рыба с моцареллой в виноградных листьях

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок