Борщ з квасолею та бурякової бадиллям. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Раніше з бадиллям варили супи і борщі, робили круп'яні страви, пекли пироги, виготовляли десерти і квас. У нашій родині страви з бадилля люблять усі, вона і корисна, і смачна. Сьогодні варили борщ з бадиллям. Борщ з бурякової бадиллям вдається поїсти тільки на початку сезону, з появою молодого буряка нового врожаю, поки її продають разом з соковитою, апетитною бадиллям зі свіжими листям.

Інгредієнти:


  • Бульйон м'ясний
    3 л

  • Картопля
    6 шт.

  • Капуста білоголова
    0,3 вилка

  • Буряк
    4 шт.

  • Бадилля
    1 пучок

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Морква
    1 шт.

  • Помідор
    8 шт.

  • Томатна паста
    2 ст. лож.

  • Олія рослинна
    4 ст. лож

  • Оцет 9%
    2 ст лож.

  • Цукор
    1 ч. лож.

  • Сіль
    за смаком

  • Перець червоний пекучий
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Склянка квасолі замочуємо теплою водою і залишаємо на кілька годин. У нас квасоля перебувала у воді ніч. Промиваємо і ставимо варитися.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 2
З овочів нам знадобиться картопля, буряк, капуста, цибуля, морква,бадилля з листям.перець гострий, сіль, помідори, томатна паста.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 3
Картоплю чистимо, миємо і ставимо варитися в бульйон.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 4
Цибулю нарізаємо маленькими кубиками, моркву кільцями або півкільцями і відправте пассероваться на рослинному маслі.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 5
Буряк нарізаємо брусочками і також відправляємо пассероваться на рослинному маслі.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 6
Капусту дрібно шаткуємо.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 7
Бадилля з листям дрібно нарізаємо.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 8
Коли буряк стане м'якою, додайте до неї порізані помідори, оцет і цукор,а потім томатну пасту.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 9
У каструлю з картоплею, додайте капусту, кріп.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Крок 10
А також додайте бадилля. Коли борщ закипить введіть пасеровку з цибулі і моркви, зелень буряк з помідорами. Заправте сіллю і перцем. Дайте потомитися хвилин 10 на маленькому вогні.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой
Готово!
Борщ готовий. Подаємо зі сметаною і за бажанням зі свіжою зеленню.
Борщ с фасолью и свекольной ботвой

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок