Сир 5-9% жирності | 250 г | Сирна маса | 250 г |
Борошно пшенична | 60 г | Цукор ванільний | 10 г |
Яйце куряче | 1 шт. | Рослинна олія | 30 мол |
Опис рецепта - Ванільні сирники:
Ванільні сирники вийдуть ароматними й ніжними. Рецепт дуже простій.
Крок 1:
| Сир 5-9% жирності | 250 г | Сирна маса | 250 г | Борошно пшеничне | 60 г | Цукор ванільний | 10 г | Яйце куряче | 1 шт. |
|
Змішати сир із сирною масою і яйцем. Додати ванільний цукор і борошно, добре розмішати.
Крок 2:
З отриманої маси столовою ложкою відокремлювати невеликі порції й формувати круглі коржі товщиною 1,5 див.
Крок 3:
Розігріти сковороду з рослинною олією, обсмажити сирники із двох сторін до утвору золотавої скоринки.
Фото надані: http://www.foodclub.ru