Борщ по-флотськи. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Флотський борщ, відрізняється формою нарізки капусти і присутністю копченостей. Приготуйте, це смачно!

Інгредієнти:


  • Картопля
    4 шт.

  • Буряк
    3 шт.

  • Морква
    1 шт.

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт.

  • Петрушка сушена
    1 корінь

  • Олія рослинна
    4 ст. лож.

  • Капуста білоголова
    0,5 коч.

  • Ребра свинячі копчені
    0,7 кг

  • Сіль морська
    за смаком

  • Перець чорний
    за смаком

  • Цукор
    1 ст. лож.

  • Оцет 9%
    3 ст. лож.

Приготування:


Крок 1
Нам знадобиться буряк, готуємо її, миємо й чистимо.
Борщ по-флотски
Крок 2
Буряк нарізаємо соломкою.
Борщ по-флотски
Крок 3
Моркву нарізаємо соломкою.
Борщ по-флотски
Крок 4
Картоплю нарізаємо кубиками і відправляємо варитися.
Борщ по-флотски
Крок 5
Цибулю дрібно нарізаємо.
Борщ по-флотски
Крок 6
Капуста відрізняється формою нарізки. Її нарізують шашками. Коли картопля закипить, додамо до нього капусту.
Борщ по-флотски
Крок 7
Буряк пасеруємо, коли вона стане наполовину м'якою, додамо до неї дрібно порізану цибулю і моркву пасеруємо разом.
Борщ по-флотски
Крок 8
Коли овочі будуть готові додамо до них томатну пасту, цукор.
Борщ по-флотски
Крок 9
Копчені свинячі реберця нарізаємо шматочками. Додаємо в борщ, відразу за капустою.
Ребра повинні варитися пів години.
Борщ по-флотски
Готово!
Наприкінці варіння в борщ додаємо пасеровані овочі. Борщ готовий.
Борщ по-флотски

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок