М'ясо в соусі Теріякі. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Соус Теріякі робить м'ясо надзвичайно смачним. Ніяких інших спецій більше і не потрібно. Спробуйте і ви приготувати.

Інгредієнти:


  • Свинина
    500 гр

  • Соєвий соус Теріякі
    3 ст. л

  • Перець болгарський
    1 шт

  • Цибулю білий
    1 шт

  • Баклажан
    1 шт

  • Сіль
    за смаком

  • Олія оливкова
    2 ст. л

  • Спеції
    за смаком

  • Кунжут
    1 ч. л

Приготування:


Крок 1
М'ясо нарізаємо тонкими смужками.
Мясо в соусе Терияки
Крок 2
Викладаємо м'ясо в миску і заливаємо соусом Теріякі, перемішуємо м'ясо з соусом так, щоб всі шматочки м'яса рівномірно вкрилися соусом. Залишаємо м'ясо маринуватися в соусі мінімум 3 години.
Мясо в соусе Терияки
Крок 3
Ось так виглядає промариновавшееся м'ясо. Ставимо сковороду на вогонь і ллємо половину оливкової олії. Дістаємо м'ясо з маринаду. Обсмажуємо м'ясо на великому вогні до готовності. Додаємо маринад і даємо йому закипіти разом з м'ясом. Вимикаємо вогонь.
Мясо в соусе Терияки
Крок 4
Краще всього подавати м'ясо з овочами, тому нарізаємо болгарський перець різних кольорів.
Мясо в соусе Терияки
Крок 5
Баклажани нарізаємо середнього розміру кубиком.
Мясо в соусе Терияки
Крок 6
Цибулю нарізаємо кільцями або півкільцями.
Мясо в соусе Терияки
Крок 7
У сотейнику розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо овочі буквально 10 - 12 хвилин на великому вогні. Овочі повинні залишитися хрустким. Солимо і перчимо овочі за смаком.
Мясо в соусе Терияки
Готово!
На блюдо викладаємо овочі, зверху викладаємо м'ясо в соусі Теріякі. Посипаємо кунжутом. Приємного апетиту!
Мясо в соусе Терияки

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок