Сир | 500 г | Яйце куряче | 2 шт. |
Борошно пшеничне | 170 г | Цукор коричневий | 70 г |
Сіль | 5 г | Вишня | 70 г |
Рослинна олія | 50 мол | | |
Опис рецепта - Сирники з вишнею:
Найголовніше в сирниках - це вибір гарного, сухого й досить жирного сиру.
Крок 1:
Сир злегка розтираємо вилкою, щоб вийшли рівномірні дрібні грудочки. Кладемо в нього яйця й перемішуємо.
Крок 2:
| Борошно пшеничне | 120 г | Цукор коричневий | 70 г | Сіль | 5 г |
|
Тепер додаємо сіль, цукор і просіяне борошно. Замішуємо тісто.
Крок 3:
Додаємо сушену вишню без кісточки. Можна, звичайно, покласти будь-які сухофрукти (ізюм, чорнослив, курагу) або дроблені горіхи.
Крок 4:
| Борошно пшеничне | 50 г | Рослинна олія | 50 мол |
|
За допомогою столової ложки обвалюємо шматочки тіста в борошні, надаємо форму шайби й викладаємо на помірковано гарячу сковороду з рослинною олією.
Крок 5:
Найкраще жарити сирники не невеликому вогні до золотавого кольору.
Фото надані: http://www.foodclub.ru