Ароматна пряна гарбуз у духовці з розмарином..
Інгредієнти:
Гарбуз
200 г
Розмарин
6 веточ.
Чебрець
3 веточ.
Орегано
1 ч. л.
Олія оливкова нерафінована
6 ст. л.
Сіль
1 щіпка
Мед
1 ч. л.
Приготування:
Крок 1
Гарбуз наріжте смужками в 1-2 див.
Крок 2
Маленьким ножем зріжте з неї шкірку.
Крок 3
Сковороду змажте маслом і покладіть 2/3 гілочок розмарину і чебрецю.
Крок 4
Викладіть гарбуз, можна порізавши кубиками.
Крок 5
Полийте оливковою олією, посипте сіллю. Розтопіть мед і полийте рівномірно гарбуз.
Крок 6
З решти розмарину зніміть листочки і посипте гарбуз (з чебрецем поступите так само).
Крок 7
Посипте гарбуз травами і запікайте 20 -25 хв до м'якості при 180 градусах, періодично перемішуючи.
Готово!
Гарбуз покриється рум'яною скоринкою. Подавайте як гарнір або закуску.