Гарбуз, запечена з розмарином і оливковою олією. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ароматна пряна гарбуз у духовці з розмарином..

Інгредієнти:


  • Гарбуз
    200 г

  • Розмарин
    6 веточ.

  • Чебрець
    3 веточ.

  • Орегано
    1 ч. л.

  • Олія оливкова нерафінована
    6 ст. л.

  • Сіль
    1 щіпка

  • Мед
    1 ч. л.

Приготування:


Крок 1
Гарбуз наріжте смужками в 1-2 див.
Тыква запеченная с розмарином и оливковым маслом
Крок 2
Маленьким ножем зріжте з неї шкірку.
Тыква запеченная с розмарином и оливковым маслом
Крок 3
Сковороду змажте маслом і покладіть 2/3 гілочок розмарину і чебрецю.
Тыква запеченная с розмарином и оливковым маслом
Крок 4
Викладіть гарбуз, можна порізавши кубиками.
Тыква запеченная с розмарином и оливковым маслом
Крок 5
Полийте оливковою олією, посипте сіллю. Розтопіть мед і полийте рівномірно гарбуз.
Тыква запеченная с розмарином и оливковым маслом
Крок 6
З решти розмарину зніміть листочки і посипте гарбуз (з чебрецем поступите так само).
Тыква запеченная с розмарином и оливковым маслом
Крок 7
Посипте гарбуз травами і запікайте 20 -25 хв до м'якості при 180 градусах, періодично перемішуючи.
Тыква запеченная с розмарином и оливковым маслом
Готово!
Гарбуз покриється рум'яною скоринкою. Подавайте як гарнір або закуску.
Тыква запеченная с розмарином и оливковым маслом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок