Рагу овочеве в горщику. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Дуже смачне рагу з запечених в духовці овочів.

Інгредієнти:


  • Баклажан
    1 шт

  • Помідор
    2 шт

  • Перець болгарський
    1 шт

  • Селера
    1 пучок

  • Сіль
    1 ч. л.

  • Сметана
    1 ст. л.

Приготування:


Крок 1
Для початку синенькі гарненько вимийте і наріжте невеликими скибочки. Замочіть в холодній воді на пів години.
Рагу овощное в горшочке
Крок 2
Помідори наріжте невеликими шматочками, щоб все вмістилося в горщик. Брати краще тверді помідори для цієї страви, на кшталт "вершки". Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте невеликими скибочками. Укладіть всі овочі щільно в горщик, помістивши баклажани в самий низ. Зверху овочі обов'язково посоліть і поперчіть за смаком. На дві третини залийте в горщик води поставте в розігріту до 200 градусів духовку відкритим приблизно на п'ятнадцять хвилин. Після накрийте кришкою і тушкуйте до готовності.
Рагу овощное в горшочке
Крок 3
Піалу або тарілку для подачі викладіть вимитим селерою. Овочі на нього кладіть відразу ж з духовки - гарячими. Дайте перед подачею настоятися хвилин 15. Завдяки цьому овочі просочаться смаком селери і у них буде дуже приємний смаковий відтінок.
Рагу овощное в горшочке
Готово!
Подавати овочі краще теплими, зі сметаною (звичайно ж домашньої). Їжте на здоров'я!=)
Рагу овощное в горшочке

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок