Рагу з тюфтельками. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачне і ситне овочеве рагу з картоплею і говяжьими тюфтельками.

Інгредієнти:


  • Фарш яловичий
    300 г

  • Картопля
    4 шт

  • Морква
    2 шт

  • Томатна паста
    2 ст. л.

  • Сметана
    3 ст. л.

  • Сало свиняче
    50 г

  • Сіль
    1 ст. л.

  • Яйця курячі
    1 шт

Приготування:


Крок 1
Приготуйте яловичий фарш.
Рагу с тефтелями
Крок 2
Додайте яйце і сіль. Перемішайте і відбийте фарш.
Рагу с тефтелями
Крок 3
У казанку розтопити свиняче сало. З фаршу скачайте котлетки зовсім невеликого розміру і обсмажте їх по парі секунд з кожної сторони на салі.
Рагу с тефтелями
Крок 4
Викладіть котлети в форму чи чавунну сковорідку. Змішайте сметану з 100 мл води і залийте тефтелі. Поставте їх у духовку на 35 хвилин при 200 градусах.
Рагу с тефтелями
Крок 5
Казанок з салом залийте водою (150-200 мл).
Рагу с тефтелями
Крок 6
Картопля очистіть і наріжте кубиками розміром як на суп.
Рагу с тефтелями
Крок 7
Через 35 хвилин (або коли википить рідина) тефтелі вийміть.
Рагу с тефтелями
Крок 8
Казанок з сало нагрійте і покладіть картоплю. Додайте томатну пасту, сіль, перемішайте.
Рагу с тефтелями
Крок 9
Зверху, після закипання, покладіть тефтелі.
Рагу с тефтелями
Крок 10
Моркву натріть на крупній тертці. Покладіть поверх тефтелькою. Тушкуйте рагу 25-30 хвилин на середньому вогні до готовності картоплі. На 25 хвилин перемішайте. Акуратно, щоб тефтелі не розвалилися.
Рагу с тефтелями
Готово!
Готове рагу можна подавати просто так або зі сметаною. Їжте на здоров'я!=)
Рагу с тефтелями

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок