Рагу з яловичини з овочевим асорті. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачне і корисне рагу на основі яловичини з декількома видами овочів.

Інгредієнти:


  • Яловичина
    300 г

  • Морква
    2 шт

  • Картопля
    2 шт

  • Базилік
    0,5 ч. л.

  • Орегано
    0,5 ч. л.

  • Чебрець
    0,5 ч. л.

  • Капуста брокколі
    150 г

  • Капуста цвітна
    150 г

  • Квасоля спаржева
    100 г

  • Сіль
    за смаком

  • Перець
    0,5 ч. л.

Приготування:


Крок 1
Яловичину моєму і зрізаємо все жилки, плівочку і жирок. Нарізаємо шматочками середнього розміру. Солимо і перчимо. Чавунний казанок нагріваємо на вогні і кладемо в гарячий м'ясо. Тушкуємо не перемішуючи 3-5 хвилин. Далі перемішуємо (м'ясо злегка прилипне, це нормально). Тушкуємо ще трохи поки зі всіх сторін м'ясо не посвітлішає. Вливаємо після 200 мл води і тушкуємо під кришкою на середньому вогні 30-40 хвилин.
Рагу из говядины с овощным ассорти
Крок 2
Моркву чистимо та миємо, нарізаємо великими кубками.
Рагу из говядины с овощным ассорти
Крок 3
Картопля очищаємо від шкірки і нарізаємо крупно (крупніше, ніж морква). Дрібно нарізану картоплю при гасінні розвалиться.
Рагу из говядины с овощным ассорти
Крок 4
Брокколі, спаржу і цвітну капусту змішуємо. Якщо овочі заморожені, то дайте їм розтанути.
Рагу из говядины с овощным ассорти
Крок 5
Через 40 хвилин додайте до м'яса картоплю і моркву. Додайте води, щоб вона покривала все на половину. Посоліть, додайте трави, перемішайте. Тушкуйте під кришкою 10-15 хвилин до м'якості картоплі.
Рагу из говядины с овощным ассорти
Крок 6
Після додайте інші овочі і перемішайте. Тушкуйте ще 7-10 хвилин. Спробуйте на сіль, при необхідності додавайте воду.
Рагу из говядины с овощным ассорти
Готово!
Готове рагу подавайте гарячим. Можна зі сметаною. Їжте на здоров'я! =)
Рагу из говядины с овощным ассорти

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок