Баклажани в аджике на зиму. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Баклажани в аджике на зиму дуже швидке в приготуванні і смачне блюдо. Кріп і петрушку я не додаю. З цукром тут можна визначитися на свій смак. Можна додати 0,5 склянки, а потім пробувати на смак. Я додаю 1 склянку.

Інгредієнти:


  • Баклажан
    3 кг.

  • Помідор
    3 кг.

  • Перець болгарський
    1 кг.

  • Часник
    2 головки

  • Перець чилі
    2 шт.

  • Сіль
    2,5 ст. лож

  • Цукор
    1 склянку.

  • Оцет 9%
    3 ст лож.

  • Олія рослинна
    1 склянку.

  • Кріп
    за смаком

  • Петрушка
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Баклажан нарізати не дуже дрібно, що б вони в процесі не розвалилися.
Баклажаны в аджике на зиму
Крок 2
Помідор, перець гіркий і болгарський нарізати. Часник почистити.
Баклажаны в аджике на зиму
Крок 3
І перебити в блендері.
Баклажаны в аджике на зиму
Крок 4
Баклажани залити перебитими овочами, додати інші інгредієнти (сіль, цукор, масло і оцет).
Баклажаны в аджике на зиму
Крок 5
Ставимо на плиту, доводимо до кипіння й тушкуємо 20 хвилин.
Баклажаны в аджике на зиму
Крок 6
Розкласти по банках і закатати.
Баклажаны в аджике на зиму
Готово!
Спробуйте - це смачно.
Баклажаны в аджике на зиму

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок