Шведські котлети з буряком

Другі страви, Страви з м'яса

Шведські котлети з буряком
Грудки індички500 гЧасник2 зуб
Картопля2 шт.Буряк1 шт.
Сіль і перець по смаковіСоняшникове масло рафіноване50 мол

Опис рецепта - Шведські котлети з буряком:

Незвичайні червоні котлети, завдяки буряку, порадують вас і ваших близьких смаком і зовнішнім виглядом. Готуються просто й легко з будь-якого м'яса або фаршу з додаванням отварной буряка, отварного картоплі й часнику.
Буряк - безсумнівно дуже корисний овоч, що містить велику кількість вітамінів, мінералів і живильних речовин. Це каротиноиды, лютеин, флавоноиды, клітковина, вітамін З, магній, залізо, мідь і фосфор. Клітковина буряка знижує рівень холестерину в крові. Її пігмент бетацианин перешкоджає зміні кліток, тим самим попереджаючи появу новотворів в організмі. А бетаин благотворно впливає на функції печінки.


Крок 1:



Шведські котлети з буряком - готування

Для готування шведських котлет потрібно побрати яловичину, свинину, індичку або курку. У мене грудки індички. А також буряк, картоплю, часник, сіль, чорний мелений перець і соняшникове масло для жаркі.


Крок 2:



Шведські котлети з буряком - готування
Грудки індички500 г

М'ясо перемелюємо через м'ясорубку.


Крок 3:



Шведські котлети з буряком - готування
Часник2 зуб

Потім измельчить будь-яким способом часник. Додати до м'яса. Кладіть часник по смакові. Перемішати м'ясо із часником.


Крок 4:



Шведські котлети з буряком - готування
Картопля2 шт.

Картопля відварити, остудити й почистити. Також перемолоти через м'ясорубку або натерти на тертці. Знадобиться одна більша або дві середні картоплі.


Крок 5:



Шведські котлети з буряком - готування
Буряк1 шт.

Один середній буряк відварити. Остудити, очистити й перемолоти або натерти на тертці. Додати до м'яса.


Крок 6:



Шведські котлети з буряком - готування
Сіль і перець по смакові

Посолити й поперчити фарш і ретельно перемішати.


Крок 7:



Шведські котлети з буряком - готування
Соняшникове масло рафіноване50 мол

З отриманого фаршу формуємо котлети й обсмажуємо на соняшниковому маслі.


Крок 8:



Шведські котлети з буряком - готування

Червоні шведські котлети готові.


Крок 9:



Шведські котлети з буряком - готування

Подаємо шведські котлети з будь-яким гарніром. У класичному варіанті це смажений лук і солоні огірки. Але влітку цілком можна подати зі свіжими овочами, картоплею, макаронами. Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок