Курячі грудки з пармезаном

Вечеря, Другі страви, Страви з м'яса

Курячі грудки з пармезаном
Курячі грудки2 шт.Майонез120 мол
Пармезан60 гОрегано сушений2 ст. л.
Перець чорний мелений0,2 ч. л.

Опис рецепта - Курячі грудки з пармезаном:

Курячі грудки, запечені з майонезом, пармезаном, орегано й чорним перцем.


Крок 1:

Розігріти духовку до 175С.


Крок 2:
Курячі грудки2 шт.

Помити курячі грудки й покласти у форму для випічки (можна використовувати скляну посудину для пирога).


Крок 3:
Майонез120 мол
Пармезан60 г
Орегано сушений2 ст. л.
Перець чорний мелений0,2 ч. л.

Змішати в невеликій мисці майонез, тертий пармезан, орегано й перець. Змазати сумішшю курячі грудки.


Крок 4:

Запікати приблизно 1 година, поки грудки не стануть темно-коричневими.


Крок 5:

Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок