Курячі грудки запечені з картоплею й часником

Страви з м'яса

Курячі грудки запечені з картоплею й часником
Маслинове масло2 ст. л.Курячі грудки4 шт.
Картопля білий4 шт.Картопля червона4 шт.
Часник4 зубСіль1 ч. л.
Перець чорний мелений0,5 ч. л.Паприка мелена0,5 ч. л.

Опис рецепта - Курячі грудки запечені з картоплею й часником:

Гарна домашня їжа, яку можна приготувати протягом 30 хвилин, з ароматом із часнику й перцю


Крок 1:
Маслинове масло2 ст. л.

Розігрійте духовку до 210 С. Змажте рослинним або вершковим маслом форму.


Крок 2:



Курячі грудки запечені з картоплею й часником - готування
Курячі грудки4 шт.
Картопля біла4 шт.
Картопля червона4 шт.
Часник4 зуб
Сіль1 ч. л.
Перець чорний мелений0,5 ч. л.
Паприка мелена0,5 ч. л.

Перемішайте нарізану картоплю, здрібнену часник, підготовлені курячі грудки й спеції в мисці й викладете в підготовлену форму.


Крок 3:



Курячі грудки запечені з картоплею й часником - готування

Поставте форму із грудками в духовку й запікайте 30-35 хвилин.


Крок 4:

Подавайте гарячим.
Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок