Фріттата з цукіні в мультиварці. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Фріттата – страва італійської кухні, дуже смачне і при цьому досить легке. Якщо в якості наповнювача фріттати вибрати овочі, нежирний сир, така страва підійде на вечерю. Фріттату можна готувати на сковороді в духовці і навіть в мультиварці!

Інгредієнти:


  • Яйця перепелині
    10 шт.

  • Молоко
    50 мл.

  • Цукіні
    0,5 шт.

  • Оливкова олія
    2 ст. л.

  • Часник
    1-2 зуб.

  • Чебрець сушений
    1 ч. л.

  • Сіль
    0,5 ч. л.

  • Перець мелений
    0,1 ч. л.

  • Плавлений сир
    100 гр.

Приготування:


Крок 1
Продукти, необхідні для приготування фріттати в мультиварці.
Фриттата с цукини в мультиварке
Крок 2
Перепелині яйця збити з молоком за допомогою віночка, посолити. Піна повинна бути досить пишною.
Фриттата с цукини в мультиварке
Крок 3
Цукіні нарізати півкільцями і обсмажити на невеликій кількості оливкової олії. Викласти на блюдо або серветку.
Фриттата с цукини в мультиварке
Крок 4
Плавлений сир нарізати кубиками.
Фриттата с цукини в мультиварке
Крок 5
Чашу мультиварки змастити маслом. Включити програму «Випічка». Вилити яєчно-молочну суміш у чашу.
Фриттата с цукини в мультиварке
Крок 6
Коли краю «яєчні» «схопляться», викласти скибочки цукіні, вдавлюючи один край скибочки всередину фріттати.
Викласти між скибочками цукіні сир. Посипати подрібненим часником, сушеним чебрецем, перцем, посолити за смаком. Запікати фріттату в мультиварці, не змінюючи режиму, близько 20 хвилин.
Фриттата с цукини в мультиварке
Готово!
Приємного апетиту!
Фриттата с цукини в мультиварке

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок