Мій самий улюблений літній салат – це овочевий салат зі смаженими баклажанами. Він соковитий і вітамінний, але головне – він дуже смачний! Свіжість салату додає м'ята. Крім того, салат не потребує заправці з майонезу або сметани.
Інгредієнти:
Баклажан
1 шт.
Яйце куряче
1 шт.
Олія рослинна
2 ст. л.
Помідор
1 шт.
Цибуля червоний
0,3 шт.
Листя м'яти
6-7 шт.
Петрушка
2-3 вет.
Сіль
0,3 ч. л.
Перець чорний
0,1 ч. л.
Перець болгарський
0,5 шт.
Приготування:
Крок 1
Вимиті баклажани нарізати кубиками, шкірку не знімати.
Крок 2
Викласти кубики овочу в миску, додати яйце і перемішати. Залишити на 15 хвилин, періодично перемішуючи.
Крок 3
Потім баклажани викласти у мультиварочную чашу (або просто на сковороду) з рослинним маслом. Помішуючи, обсмажити до готовності – приблизно 10-12 хвилин. Посолити.
Крок 4
Помідори нарізаємо в довільному порядку.
Крок 5
Болгарський перець кришимо дрібними кубиками.
Крок 6
Червоний цибулю нарізаємо тонкими смужками.
Крок 7
Подрібнюємо зелень петрушки і м'яти.
Крок 8
Всі підготовлені овочі складаємо в салатник.
Крок 9
Додаємо теплі обсмажені баклажани.
Крок 10
За смаком солимо і перчимо. Перемішуємо.
Готово!
Приємного апетиту!