Лосось в маринаді з червоної смородини. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Ніжний лосось під смачнючий маринаді. Спробуйте запекти рибку таким способом, не розчаруєтеся! Річний варінт запікання лосося для тих, хто стежить за колориями!

Інгредієнти:


  • Лосось свіжий (або замороженый)
    250 г

  • Смородина червона
    100 г

  • Цибуля червоний
    0,5 шт

  • Олія оливкова
    1-2 ст. л.

  • Базилік (листочки)
    10-12 шт

  • Сіль

  • Перець білий мелений

  • Соєвий соус
    1-2 ст. л.

  • Салат листовий (для подачі)

Приготування:


Крок 1
Помити смородину і базилік, обсушити. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
Лосось в маринаде из красной смородины
Крок 2
Кілька гілочок смородини відкласти для подачі, а решта ягоди потовкти (я робила це толкушкой для картоплі). Додати базилік і цибулю.
Лосось в маринаде из красной смородины
Крок 3
Викласти лосось, посолити і поперчити білим меленим перцем, полити оливковою олією і соєвим соусом.
У мене був замороженый лосось. Я його розморозила,але не до кінця.
Лосось в маринаде из красной смородины
Крок 4
Гарненько все перемішати, закрити кришкою і відправити маринуватися в холодильник мінімум на 1 годину.
Лосось в маринаде из красной смородины
Крок 5
Вийняти рибу з маринаду і викласти у вогнетривку форму. Запікати в розігрітій до 200*С духовці 20-25 хв.
Лосось в маринаде из красной смородины
Готово!
Подавати на листках зеленого салату, прикрасивши гілочками червоної смородини! Незабутній смак!
Незабутнього вам літа!
Лосось в маринаде из красной смородины

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок