Салат з серця з грибами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Салат з серця і грибів дуже простий у виконанні, а також ситний і смачний.
Його зможе приготувати будь-яка починаюча господиня.
Якщо всі продукти приготувати заздалегідь, то салат готується дуже швидко.

Інгредієнти:


  • Серце свинне
    2 шт.

  • Картопля відварна (в мундирі)
    3 шт.

  • Яйце (варене)
    3 шт.

  • Гриби мариновані
    150 гр.

  • Майонез

Приготування:


Крок 1
Відварити серце в солоній воді з лавровим листом і чорним перцем до готовності. Відварене серце очищаємо від плівок і жиру, нарізаємо кубиками.
Картоплю відварити і нарізати кубиками.
Яйця відварити. Білок натерти на крупній тертці, жовток на дрібній.
З грибів злити маринад (у мене опеньки).
Салат викладається шарами і кожен шар, промащується майонезом і за бажанням солиться.
Перший шар - серце.
Салат из сердца с грибами
Крок 2
Другий шар - картопля
Салат из сердца с грибами
Крок 3
Третій шар - гриби
Їх потрібно більше
Салат из сердца с грибами
Крок 4
Четвертий - білки
Салат из сердца с грибами
Готово!
Останній - жовтки
Прибираємо в холодильник і даємо просочитися
Салат из сердца с грибами

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок