Полуничний пудинг. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Полуниця – один з перших плодів довгоочікуваного літа. Вона прекрасна в чистому вигляді, з морозивом і в поєднанні з іншими ягодами і фруктами в салатах, а також з неї можна готувати з неї смачні десерти.

Інгредієнти:


  • Полуниця
    400 г

  • Крупа манна
    2 ст. л.

  • Цукор
    2-3 ст. л.

  • Цукор ванільний
    за смаком

  • Молоко
    250 мл.

Приготування:


Крок 1
Моєму полуницю і зрізаємо плодоніжку.
Клубничный пудинг
Крок 2
Збиваємо блендером полуницю в пюре.
Клубничный пудинг
Крок 3
Варимо з молока, цукру і манки густу кашу.
Клубничный пудинг
Крок 4
Додаємо в кашу полуничне пюре і проварюємо 5 хвилин. Охолоджуємо. Потім збиваємо міксером близько 10 хвилин.
Клубничный пудинг
Крок 5
Розливаємо у форми і охолоджуємо в холодильнику до повного загустіння
Клубничный пудинг
Готово!
Охолоджений пудинг перевертаємо і посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту))
Клубничный пудинг

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок