Тірамісу з лікером. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Тірамісу — один з найпопулярніших десертів у світі. Існують адаптації рецепту, згідно з яким какао-порошок замінюють тертим шоколадом, савоярді — бісквітом, кавову просочення — фруктової чи алкогольної (зазвичай марсала або мадера), а в деяких варіаціях тірамісу може нагадувати пудинг або кекс.

Інгредієнти:


  • Бісквітне печиво
    1,5 упаковки

  • Маскарпоне
    500 г

  • Цукрова пудра
    3 ст. л

  • Кава эсперссо
    250 мл

  • Тертий шоколад
    70 г

  • Яйця курячі
    3 шт

  • Лікер Бейліс
    50 мл

Приготування:


Крок 1
Відокремлюємо жовтки від білків, білки збиваємо до стану піків
Тирамису с ликером
Крок 2
Жовтки збиваємо з цукровою пудрою, додаємо трохи лікер Бейліс
Тирамису с ликером
Крок 3
Акуратно вводимо сир і жовтки, перемішуємо і вводимо поступово білки - це наш крем
Тирамису с ликером
Крок 4
Варимо каву еспресо, в нього також додаємо Бейліс
Тирамису с ликером
Крок 5
Потім кожне печиво в остиглий кави і викладаємо у форму
Тирамису с ликером
Крок 6
Далі шар крему,потім знову печиво і шар крему
Тирамису с ликером
Крок 7
Викладіть стільки шарів, скільки у вас вийде
Тирамису с ликером
Крок 8
Зверху рясно посипаємо тертим шоколадом і ставимо в холодильник на кілька годин
Тирамису с ликером
Крок 9
Ніжний і смачний зі смаком Тірамісу Бейліса - готовий
Тирамису с ликером
Готово!
Приємного італійського апетиту!!=))
Тирамису с ликером

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок