
Тірамісу — один з найпопулярніших десертів у світі. Існують адаптації рецепту, згідно з яким какао-порошок замінюють тертим шоколадом, савоярді — бісквітом, кавову просочення — фруктової чи алкогольної (зазвичай марсала або мадера), а в деяких варіаціях тірамісу може нагадувати пудинг або кекс.
Інгредієнти:
Бісквітне печиво
1,5 упаковки
Маскарпоне
500 г
Цукрова пудра
3 ст. л
Кава эсперссо
250 мл
Тертий шоколад
70 г
Яйця курячі
3 шт
Лікер Бейліс
50 мл
Приготування:
Крок 1
Відокремлюємо жовтки від білків, білки збиваємо до стану піків

Крок 2
Жовтки збиваємо з цукровою пудрою, додаємо трохи лікер Бейліс

Крок 3
Акуратно вводимо сир і жовтки, перемішуємо і вводимо поступово білки - це наш крем

Крок 4
Варимо каву еспресо, в нього також додаємо Бейліс

Крок 5
Потім кожне печиво в остиглий кави і викладаємо у форму

Крок 6
Далі шар крему,потім знову печиво і шар крему

Крок 7
Викладіть стільки шарів, скільки у вас вийде

Крок 8
Зверху рясно посипаємо тертим шоколадом і ставимо в холодильник на кілька годин

Крок 9
Ніжний і смачний зі смаком Тірамісу Бейліса - готовий

Готово!
Приємного італійського апетиту!!=))
