Полуничний пиріг

Випічка, Десерти

Полуничний пиріг
Яйце куряче2 шт. Цукор-Пісок80 г
Вершкове масло пряжене100 гВанільний екстракт0,5 ч. л.
Борошно пшеничне80 гРозпушувач (пекарський порошок)0,5 ч. л.
Полуниця500 г

Опис рецепта - Полуничний пиріг:

Літо, розпал полуничного сезону й, звичайно ж, смачна випічка. Дуже ароматний, ніжний, у міру вологий пиріг неодмінно порадує вас і ваших близьких. Його готування не займає багато часу, рецепт дуже простий і чудовий результат. Ще мені дуже сподобалася така величезна кількість ягід у пирозі, що й робить його ароматним і соковитим. Пригощайтеся


Крок 1:



Полуничний пиріг - готування

Для готування французького полуничного пирога нам знадобляться полуниця, борошно, яйця, цукор, пряжене вершкове масло, розпушувач, ванільний екстракт.


Крок 2:



Полуничний пиріг - готування
Яйце куряче2 шт.

У чашу міксера вбиваємо яйця.


Крок 3:



Полуничний пиріг - готування
Цукор-Пісок80 г

Всипаємо цукор.


Крок 4:



Полуничний пиріг - готування

И збиваємо на високій швидкості міксера в пишну масу.


Крок 5:



Полуничний пиріг - готування
Вершкове масло пряжене100 г
Ванільний екстракт0,5 ч. л.

Додаємо розтоплене й злегка охолоджене вершкове масло, ваніль і перемішуємо.


Крок 6:



Полуничний пиріг - готування
Борошно пшеничне80 г
Розпушувач (пекарський порошок)0,5 ч. л.

Тепер невеликими порціями підсипаємо борошно, розпушувач і замішуємо тісто.


Крок 7:



Полуничний пиріг - готування
Полуниця500 г

Коли тісто готове, підготовляємо полуницю. Для цього в неї обриваємо хвостики й моєму під проточною водою.


Крок 8:



Полуничний пиріг - готування

Далі форму для випічки, діаметром 16 див, прокладаємо пергаментним папером, на дно викладаємо полуницю. Якщо ягоди полуниці великі, можна розрізати її на дві половинки.


Крок 9:



Полуничний пиріг - готування

Заливаємо тістом.


Крок 10:



Полуничний пиріг - готування

Випікаємо при температурі 180 С 40 хвилин, перевіряємо його на готовність дерев'яною шпажкою.


Крок 11:



Полуничний пиріг - готування

Готовий пиріг прохолоджуємо у формі для випічки, потім виймаємо його й акуратно знімаємо пергамент.


Крок 12:



Полуничний пиріг - готування

Пиріг готовий.


Крок 13:



Полуничний пиріг - готування

Нарізаємо на шматочки й подаємо.


Крок 14:



Полуничний пиріг - готування

Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок