Курячі котлети по-міністерські

Другі страви, Страви з м'яса

Курячі котлети по-міністерські
Куряче філе500 гЛук ріпчастий150 г
Часник2 зубЯйце куряче2 шт.
Крохмаль картопляний3 ст. л.Майонез3 ст. л.
Сіль по смаковіПерець чорний мелений по смакові
Соняшникове масло рафіноване100 мол

Опис рецепта - Курячі котлети по-министерски:

Смачні й прості в готуванні котлети з рубаного курячого філе- це відмінний варіант для домашнього обіднього меню. Такі котлети-оладки крім міністерських називають ще албанськими, віденськими, єдина й точно правильна назва визначити не можна. Але це не настільки важливо, головне- котлети виходять оригінальними й немає жодної людини, якому б вони не довелися по смакові


Крок 1:



Курячі котлети по-министерски - готування

Для готування незвичайних курячих котлет нам знадобляться наступні інгредієнти: куряче філе без шкіри, ріпчастий лук, часник, майонез, картопляний крохмаль, курячі яйця, масло соняшникове рафіноване, сіль, чорний мелений перець.


Крок 2:



Курячі котлети по-министерски - готування
Куряче філе500 г

Куряче філе нарізаємо дуже маленькими й акуратними кубиками.


Крок 3:



Курячі котлети по-министерски - готування
Лук ріпчастий150 г
Часник2 зуб

Ріпчастий лук і часник чистимо. Лук нарізаємо дрібними кубиками, а часник подрібнюємо.


Крок 4:



Курячі котлети по-министерски - готування

З'єднуємо в глибокій мисці нарізані інгредієнти: куряче філе, лук і часник.


Крок 5:



Курячі котлети по-министерски - готування
Яйце куряче2 шт.

Убиваємо сюди ж два курячі яйця.


Крок 6:



Курячі котлети по-министерски - готування
Крохмаль картопляний3 ст. л.
Майонез3 ст. л.
Сіль по смакові
Перець чорний мелений по смакові

Всипаємо сіль, чорний мелений перець, картопляний крохмаль і додаємо майонез.


Крок 7:



Курячі котлети по-министерски - готування

Перемішуємо фарш для курячих котлет по-министерски й ставимо його в холодильник на 1-2 години.


Крок 8:



Курячі котлети по-министерски - готування
Соняшникове масло рафіноване100 мол

По закінченні цього часу фарш для котлет дістаємо з холодильника. У сковороді розігріваємо соняшникове рафіноване масло. Викладаємо фарш на сковороду столовою ложкою як при жарке оладий.


Крок 9:



Курячі котлети по-министерски - готування

Обсмажуємо рубані курячі котлети із двох сторін до готовності. Жаряться вони швидко. Із запропонованого в рецепті кількості інгредієнтів виходить близько 18 котлет.


Крок 10:



Курячі котлети по-министерски - готування

Подавайте курячі котлети по-министерски в теплому або гарячому виді на обід з будь-яким гарніром по вашому смакові


Крок 11:



Курячі котлети по-министерски - готування

Курячі котлети по-манистерски виходять м'якими й соковитими, мають рум'яну скоринку й апетитний аромат


Крок 12:



Курячі котлети по-министерски - готування

Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок