Гороховий суп-пюре з беконом. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Горох попередньо замочити.

Інгредієнти:


  • Бекон копчений
    200 гр

  • Картопля
    5 шт

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт

  • Морква
    1 шт

  • Горох
    1,5 склянки

  • Рослинна олія для смаження

  • Сіль, спеції
    за смаком

  • Петрушка
    1 пучок

  • Часник
    2 зубці

Приготування:


Крок 1
Картоплю очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками. Моркву натираємо на крупній тертці. Цибулю подрібнюємо кубиком. Бекон нарізати. Частина бекону режим довільно, а частина соломкою. Бекон соломкою будемо обсмажувати.
Гороховый суп-пюре с беконом
Крок 2
У каструлю покласти горох. Заливаємо водою і ставимо варитися. Варимо 30 хвилин.
Гороховый суп-пюре с беконом
Крок 3
Поки горох вариться, обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.Додаємо бекон, нарізаний кубиками. Все обсмажуємо і вимикаємо.
Гороховый суп-пюре с беконом
Крок 4
Коли горох розвариться, додаємо до нього картоплю. Варимо 10 хвилин. Додаємо зажарку. Варимо до готовності гороху і овочів.
Гороховый суп-пюре с беконом
Крок 5
У блендер покласти петрушку або кріп. Додаємо часник і близько 50 мл рослинного масла. Збиваємо. Додайте сіль і перець. Цим соусом будемо поливати готовий суп.
Гороховый суп-пюре с беконом
Крок 6
Окремо на сковороді обсмажуємо бекон, нарізаний соломкою.
Гороховый суп-пюре с беконом
Крок 7
Пюрируем суп у пюре. Розливаємо по тарілках.
Гороховый суп-пюре с беконом
Готово!
У кожну порцію супу укладаємо кілька шматочків бекону. Поливаємо соусом. Подаємо до столу. Приємного апетиту.
Гороховый суп-пюре с беконом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок