Салат з моркви, яєць курячих шлунків. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачний і ситний салат з відварним яйцем, морквою і курячими шлунками під майонезом..

Інгредієнти:


  • Морква
    1 шт велика

  • Яйця
    1 шт

  • Шлунки курячі
    100 г

  • Майонез
    2 ст. л.

  • Сіль
    1 ч. л.

  • Перець чорний мелений
    0.5 ч. л.

  • Чабер
    1 ч. л.

Приготування:


Крок 1
Шлунки дуже ретельно миємо (можна навіть замочити на 10 хв).
Салат из моркови, яиц и куриных желудков
Крок 2
З вимитих шлунків зрізаємо жир та інше сміття.
Салат из моркови, яиц и куриных желудков
Крок 3
Кладемо шлунки в солону воду і варимо до готовності 20 хв.
Салат из моркови, яиц и куриных желудков
Крок 4
Відварюємо до готовності (м'якості моркву і куряче яйце.
Салат из моркови, яиц и куриных желудков
Крок 5
Готову моркву миємо, знімаємо шкірку і нарізаємо дрібними кубиками.
Салат из моркови, яиц и куриных желудков
Крок 6
Кубиками розміром кубики моркви нарізаємо відварене в круту яйце.
Салат из моркови, яиц и куриных желудков
Крок 7
Коли шлуночки будуть готові відкиньте їх на друшляк і промийте, далі дрібно наріжте їх кубиками.
Салат из моркови, яиц и куриных желудков
Крок 8
Змішайте овочі і шлуночки в салатник, заправити майонезом і сіллю. Додайте чорний мелений перець і чабер.
Салат из моркови, яиц и куриных желудков
Готово!
Охолодіть і подавайте салат прикрасивши зеленню. Приємного вам апетиту.
Салат из моркови, яиц и куриных желудков

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок