Яловичий люля-кебаб з моцарелою. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачно, смачно і святково.

Інгредієнти:


  • Яловичина
    500 гр

  • Ріпчаста цибуля
    2 шт

  • Сіль і перець, спеції
    за смаком

  • Вершки молочні
    10% - 200 гр

  • Моцарелла
    200 гр

  • Рослинна олія
    по необхідності

  • Печериці
    10 шт

Приготування:


Крок 1
Приготуйте домашній фарш, перекрутивши яловичину на м'ясорубку. Додайте до м'яса дрібно подрібнений цибулю, сіль, перець і спеції за смаком.
Говяжий люля-кебаб с моцареллой
Крок 2
Вмішайте спеції у фарш, створивши єдиний.
Говяжий люля-кебаб с моцареллой
Крок 3
Розділіть фарш на 2 частини. З кожної на дошці розпластайте коржик і розрівняйте її мокрими руками в тонкий млинець. Моцарелу нарізати на кружки. На одну половинку коржі викладіть моцарелу і накрийте моцарелу іншою половинкою коржі. Щоб фарш краще відходив від дошки, проведіть широким ножем між фаршем і дошкою. Все вийде.
Говяжий люля-кебаб с моцареллой
Крок 4
Сформуйте ось такий люля-кебаб.
Говяжий люля-кебаб с моцареллой
Крок 5
Обсмажте з двох сторін на середньому вогні до рум'яності з 7-8 хвилин з кожного боку. Тепер додайте в сковорідку печериці. Обсмажте все разом ще 5 хвилин.
Говяжий люля-кебаб с моцареллой
Готово!
Влийте вершки і тушкуйте все разом 2 хвилини. Зніміть з плити. Викладіть на тарілку і подайте до столу.
Говяжий люля-кебаб с моцареллой

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок