Запечений рулет з сосиками. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Дуже смачний рулет з фаршу з сосисками.

Інгредієнти:


  • Фарш яловичий
    400 г

  • Сіль
    2 шт

  • Сосиски
    1 ч. л.

  • Цибуля ріпчаста
    1 шт

  • Яйця курячі
    1 шт

Приготування:


Крок 1
У фарш покласти дрібно порізану цибулю, якщо його в готовому ще немає. Додайте яйце. Обов'язково гарненько посоліть фарш. Форму для випікання краще взяти "хлібну". Застеліть її пергаментним папером так, щоб потім цією папери вистачило закрити рулет зверху.
Запеченный рулет с сосиками
Крок 2
На дно форми руками викладіть фарш. На цей шар має піти приблизно (на око) 2/3 всього фаршу. Примніть його гарненько руками. Зверніть увагу, що яйця для цього рецепту не використовуються. Якщо їх додати у фарш, після випікання рулет буде не суцільний, а зернистий і не буде тримати форму. Зверху на фарш покласти сосиски. Їх можна класти цілком або розрізати на половинки вздовж (як це зробила я).
Запеченный рулет с сосиками
Крок 3
Зверху викладіть половину залишився фаршу і знову покладіть сосиски. Останню частину фаршу викладіть так, щоб повністю покрити сосиски. Добре притисніть по всій площі м'ясо, щоб воно щільно легко в форму. Загорніть пергаментний папір повністю закривши нею рулет.
Запеченный рулет с сосиками
Готово!
Випікати рулет слід при температурі не нижче 200 градусів, на середній полиці в духовці. Час приготування коливається від 35 до 90 хвилин, в залежності від обраного вами фаршу. Яловичина/курка готується швидше (хвилин 40), свинина, яловичина близько години. Готовим рулет виходить тоді, коли він всередині при розрізуванні білий. Готовий рулет можна зберігати в холодильнику до двох днів, оскільки він приготовлений з чистого м'яса без додавання швидко псуються. Їжте на здоров'я!=)
Запеченный рулет с сосиками

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок