Смачне блюдо не завжди робиться з дуже дорогих продуктів. Яловичина відмінний вид м'яса. Він не тільки корисний, але і дає масу можливостей для створення смачних страв.
Інгредієнти:
Яловичина м'якоть
1 кг
Цибуля ріпчаста
2 шт
Олія рослинна
50 мл
Спеції
за смаком
Селера корінь
1 шт
Морква
1 шт
Приготування:
Крок 1
Яловичину нарізати шматочками. Для приготування страви потрібно взяти ошийок або середньої жирності шматочок м'якоті.
Крок 2
Моркву і селеру тремо на тертку. Моркву я нарізала брусочками, щоб вона не надто швидко розварилася. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
Крок 3
У каструлю з товстими стінками вливаємо олію. На ньому обсмажуємо м'ясо прямо у каструлі. М'ясо не буде утворювати скоринку. Воно побіліє і пустить сік. Тушкуйте 15 хвилин.
Крок 4
Додайте всі підготовлені овочі до м'яса. Перемішайте.
Крок 5
До м'яса додайте спеції, трави і сіль за смаком. Тушкуйте до готовності. При необхідності підлийте води.
Готово!
Тушковане м'ясо подайте до столу. До такого м'яса піде будь-який гарнір починаючи від рису і закінчуючи примудрым кус-кусом, всякого роду кашами.