Яловичий гуляш з селерою. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Смачне блюдо не завжди робиться з дуже дорогих продуктів. Яловичина відмінний вид м'яса. Він не тільки корисний, але і дає масу можливостей для створення смачних страв.

Інгредієнти:


  • Яловичина м'якоть
    1 кг

  • Цибуля ріпчаста
    2 шт

  • Олія рослинна
    50 мл

  • Спеції
    за смаком

  • Селера корінь
    1 шт

  • Морква
    1 шт

Приготування:


Крок 1
Яловичину нарізати шматочками. Для приготування страви потрібно взяти ошийок або середньої жирності шматочок м'якоті.
Говяжий гуляш с сельдереем
Крок 2
Моркву і селеру тремо на тертку. Моркву я нарізала брусочками, щоб вона не надто швидко розварилася. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
Говяжий гуляш с сельдереем
Крок 3
У каструлю з товстими стінками вливаємо олію. На ньому обсмажуємо м'ясо прямо у каструлі. М'ясо не буде утворювати скоринку. Воно побіліє і пустить сік. Тушкуйте 15 хвилин.
Говяжий гуляш с сельдереем
Крок 4
Додайте всі підготовлені овочі до м'яса. Перемішайте.
Говяжий гуляш с сельдереем
Крок 5
До м'яса додайте спеції, трави і сіль за смаком. Тушкуйте до готовності. При необхідності підлийте води.
Говяжий гуляш с сельдереем
Готово!
Тушковане м'ясо подайте до столу. До такого м'яса піде будь-який гарнір починаючи від рису і закінчуючи примудрым кус-кусом, всякого роду кашами.
Говяжий гуляш с сельдереем

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок