Гуляш. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


На справжній угорський гуляш не претендую,але цей варіант не менш смачний.

Інгредієнти:


  • Яловичина
    700гр

  • Солодкий перець
    1 шт

  • Цибуля
    1-2 шт

  • Морква
    1 шт

  • Помідори
    3 шт

  • Часник
    головка

  • Сушена паприка
    1 стіл.л.

  • Борошно
    1 стіл.л.

  • Рослинна олія
    для смаження

  • Сіль,перець,лавровий лист
    за смаком

Приготування:


Крок 1
М'ясо ріжемо шматочками і обсмажуємо на олії,потім зменшуємо вогонь і тушкуємо півгодини.
Гуляш
Крок 2
В іншій сковороді обсмажуємо нарізані брусочками,цибулю, моркву до зміни кольору.
Гуляш
Крок 3
Потім додати солодкий перець. Слідом помідори без шкірки,паприку,часник.Додамо ложку борошна,добре розмішуєм.
Гуляш
Готово!
Викладаємо овочі м'ясо і тушкуємо до готовності ще хвилин 40-50. Залежить від м'яса. Подаємо з будь-яким гарніром(пюре,каша,тушена капуста)
Гуляш

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок