Салат з буряка з Рокфором і горіхами. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


Салат з пікантним сиром Рокфор, буряком і волоськими горіхами. Готується просто і швидко!


Інгредієнти:


  • Буряк
    4 шт.

  • Рукола
    1 пучок

  • Рокфор
    200 г

  • Волоські горіхи (або волоські горіхи пекан)
    100 г

  • Для соусу
    Ст.

  • Оливкова олія
    1 шт.

  • Сік одного лимона
    1 ч. л.

  • Цукор
    6 зубчиків

  • Часник
    2 ч. л.

  • Гірчиця діжонська
    1 ст. л.

  • Оцет бальзамічний
    за смаком

Приготування:


Рукколу вимити й обсушити.
Буряк відварити, очистити і нарізати скибочками.
Часник подрібнити або пропустити через прес.
Всі інгредієнти для соусу змішати, перемішати до однорідності. Скибочки буряка полити соусом.
Викласти на блюдо листя рукколи, на них - буряки. Зверху викласти Рокфор, нарізаний кубиками і горіхи.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок