Гливи з морквою. Як приготувати з фото

Цікаві рецепти


В оригінальному рецепті це блюдо готується в воке, але так як в мене його немає, я приготувала його на звичайній сковороді. Гриби виходять як мариновані, хоч і обсмажуються.

Інгредієнти:


  • Гливи
    300 г

  • Морква
    1 шт.

  • Часник
    5 зубчиків

  • Цибуля зелена
    1 пучок

  • Соєвий соус
    3 ст. л.

  • Рослинна олія
    30 мл.

  • Сіль
    за смаком

  • Перець чорний мелений
    за смаком

Приготування:


Крок 1
Гливи промити і нарізати соломкою.
Вешенки с морковью
Крок 2
Моркву почистити і натерти на тертці для корейської моркви.
Вешенки с морковью
Крок 3
Часник дрібно порубати. Цибулю дрібно порізати.
Вешенки с морковью
Крок 4
Нагріти сковороду з соняшниковою олією, покласти часник, обсмажити на сильному вогні близько 1 хвилини. Далі викладаємо туди ж моркву, обсмажуємо пару хвилин.
Вешенки с морковью
Крок 5
Додаємо печериці і обсмажуємо 3 хвилини.
Вешенки с морковью
Готово!
Додаємо соєвий соус, оцет, солимо, перчимо, добре перемішуємо, додаємо зелений лук і вимикаємо сковорідку.
Вешенки с морковью

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок