В оригінальному рецепті це блюдо готується в воке, але так як в мене його немає, я приготувала його на звичайній сковороді. Гриби виходять як мариновані, хоч і обсмажуються.
Інгредієнти:
Гливи
300 г
Морква
1 шт.
Часник
5 зубчиків
Цибуля зелена
1 пучок
Соєвий соус
3 ст. л.
Рослинна олія
30 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Приготування:
Крок 1
Гливи промити і нарізати соломкою.
Крок 2
Моркву почистити і натерти на тертці для корейської моркви.
Крок 3
Часник дрібно порубати. Цибулю дрібно порізати.
Крок 4
Нагріти сковороду з соняшниковою олією, покласти часник, обсмажити на сильному вогні близько 1 хвилини. Далі викладаємо туди ж моркву, обсмажуємо пару хвилин.
Крок 5
Додаємо печериці і обсмажуємо 3 хвилини.
Готово!
Додаємо соєвий соус, оцет, солимо, перчимо, добре перемішуємо, додаємо зелений лук і вимикаємо сковорідку.